برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : چهارشنبه 20 فروردين 1399
کد 31

رعایت مصرف آب در روزهای کرونایی

رعایت نکات مصرف آب در روزهای شیوع کروناویروس

با توجه به اینکه یکی از راه‌های جلوگیری از شیوع ویروس کرونا ، شستن مداوم دست‌ها و گندزدایی محیط است؛ رعایت یک سری نکات درباره میزان مصرف آب می‌تواند سبب صرفه جویی و جلوگیری از هدررفت آب در این زمان شود.
با روش‌های زیر می‌توانید از آب به اندازه نیاز استفاده کنید و در عین حال آن را بیهوده هدر ندهید:
۱. تمامی شیلنگ ها ، اتصالات و شیرها را به طور مرتب کنترل کنید تا از نشتی آب جلوگیری شود.
۲. هنگام مسواک زدن یا اصلاح صورت، شیر آب را ببندید.( هنگام اصلاح، به جای این که تیغ را زیر آب روان بگیرید از یک کاسه آب استفاده کنید.)
۳. به دوش حمام‌تان سر دوشی کم‌مصرف وصل کنید.( اگر دوش حمام شما بتواند در کمتر از 20 ثانیه یک ظرف چهار لیتری را پر از آب کند، در این صورت آن را با یک سردوش کاهنده مصرف تعویض کنید.)
۴. زمان حمام خود را کوتاه‌تر کنید.
۵. فقط در صورتی از ماشین لباسشویی یا ظرفشویی استفاده کنید که ظرفیت آن ها کاملا پر شده باشد (این کار باعث ذخیره 300 تا 800 لیتر آب در هفته می شود)
۶. بهتر است ابتدا مواد باقی‌مانده، از ظرف غذا جدا و بلافاصله شسته شوند.
۷. سبزی‌ها را نیز ابتدا در ظرفی بخیسانید و سپس آب بکشید؛ آب باقی مانده را هم در باغچه استفاده کنید.
۸.  به جای استفاده از شیلنگ آب ، برای شستشوی حیاط یا پارکینگ از جارو و برای شستشوی خودرو از سطل آب استفاده کنید.
۹. زمانی که سرگرم آب دادن باغچه هستید،با شنیدن صدای زنگ یا زنگ در ، ابتدا شیر آب را بسته و سپس به آنها پاسخ دهید.
۱۰. از جریان آب برای آب شدن یخ مواد غذایی منجمد استفاده نکنید و به جای آن مواد غذایی منجمد را در هوای آزاد قرار دهید.
۱۱. آب‌های راکد و اضافی، مانند آب پارچ را که روی میز غذا مانده دور نریزید و برای آبیاری گلدان‌ها یا باغچه تان استفاده کنید.
۱۲. از فعال کردن سیستم‌های آب تزیینی (مثل فواره ها) اجتناب کنید. مگر اینکه آب در سیستم بازیافت شود.
۱۳. هرگز آبی را که می‌توان به مصارفی نظیر آبیاری و یا شستشو رسانید، فاضلاب حساب نکنید.
14. اگر امکان تنظیم وجود ندارد، یک بطری پر از آب یا یک کیسه نایلونی پراز شن و کاملاً در بسته را در مخزن توالت فرنگی و یا فلاش تانک قرار دهید تا مصرف آب را در هر بارکشیدن سیفون، کاهش دهید.
۱۵. درمحل کار، کارکنان را به صرفه جویی در مصرف آب تشویق نمایید.
۱۶. به کودکان آموزش دهیم تا با بستن به موقع شیر، آب را هدر ندهند.
۱۷. هرگونه اتلاف قابل توجه آب را (شکستگی لوله‌ها و هدر روی آب در هر نقطه) به مرکز ارتباطات مردمی (تلفن ۱۲۲) اطلاع دهید.